Tribestan mangrupikeun suplement OTC sareng sanés pangobatan
100% Pengetahuan Alam
Tribulus Terrestris Bulgaria

Awas ti palsu bahaya!
Meuli ONLY Tribestan aslina tina Sopharma!

Tribestan ti sopharma
Tribestan mangrupikeun produk nabati anu diproduksi ku Sopharma sareng ngandung ekstrak garing tina bagian hawa tina Tribulus Terrestris.

Sopharma ngagaduhan tradisi dina produk OTC tina ekstrak herbal alami sareng Tribestan mangrupikeun conto sanés tina siklus manufaktur lengkep sareng pamekaran dina Sopharma, nunjukkeun panggunaan sareng sinergi tina kamampuan sareng kamampuan anu béda.

Tribestan mangrupikeun booster téstostéron nyata sareng ngabantosan ningkatkeun libido, merangsang fungsi sistem reproduksi, sareng ningkatkeun kakuatan sareng durasi ereksi. Éta ogé gaduh pangaruh anu mangpaat dina métabolisme lipid, gaduh pangaruh kasaimbangan hormon sareng ngaleungitkeun gejala ménopause di awéwé.

Tribestan dipaké pikeun pengobatan kompléks libido low, peluh (lemah seksual), infertility lalaki, dina gangguan métabolik lipid (dyslipoproteinemia), pikeun total kolesterol sarta low-dénsitas lipoprotein réduksi. Éta ogé dianggo pikeun ngaleungitkeun manifestasi neurovegetative sareng neuropsychic anu ditandaan di awéwé kalayan sindrom climacteric sareng post castration (kaayaan saatos bedah ngaleupaskeun ovarium).

Stéroid anabolik dina Tribestan ogé tiasa ngubaran panyakit anu nyababkeun leungitna otot, sapertos kanker sareng AIDS. Loba atlit jeung bodybuilders make stéroid anabolik pikeun ningkatkeun pidangan kinerja atawa ningkatkeun penampilan fisik maranéhanana.

logo Tribestan
Tribestan 250 mg (60 tablet)
Tribulus Terrestris Bulgaria
Tribulus Terrestris Bulgaria
Lokasi unik Bulgaria sarta iklim luar biasa nyiptakeun lingkungan husus pikeun ayana sababaraha spésiés tutuwuhan. Hal ieu ngajadikeun alam Bulgaria mangrupa sumber mangpaat tina salah sahiji assortments richest bumbu. Seueur pepelakan sareng bumbu ieu dianggo dina ubar tradisional sareng modéren, tapi éta Tribulus Terrestris anu ditéang pisan di dunya.

Tribulus Terrestris Bulgaria dipikanyaho pikeun seueur pasipatan anu kapaké anu dikaitkeun ku ubar rahayat. Dina dekade panganyarna, éta salah sahiji ti saeutik bumbu milik elit suplemén gizi. Hal ieu sacara tradisional diakuan salaku booster énergi sareng téstostéron pikeun lalaki sareng awéwé. Panaliti ngalaporkeun épék naekeun kasaimbangan hormon, libido, stamina sareng sipat antibakteri / antivirus.

Kusabab Tribulus Terrestris ngagampangkeun ngawangun massa otot ngaliwatan pangaruh anabolikna, stéroid anabolik ieu (stéroid anabolik-androgenik) seueur dianggo ku binaragawan salaku suplement dietary sareng parantos janten salah sahiji suplemén olahraga anu pang populerna.

Mangpaat Unik Tribestan
100% Bulgaria Tribulus Terrestris
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) pikeun Performance athletic
Performance athletic
Stéroid anabolik dina Tribestan hésé ngéléhkeun sarta pohara populer di kalangan atlit.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Ningkatkeun Kasuburan
Ngaronjatkeun Kasuburan
Tribestan ningkatkeun produksi hormon séks sareng naekeun sistem réproduktif duanana génder.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Ningkatkeun Libido & Kakuatan Fisik
Ningkatkeun Libido & Kakuatan Fisik
Tribestan mangrupikeun aphrodisiac anu kuat anu ngarangsang libido di lalaki sareng awéwé.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Ningkatkeun Fungsi Séksual
Ningkatkeun Fungsi Séksual
Tribestan parantos dianggo pikeun ngubaran disfungsi seksual, sapertos peluh sareng libido rendah.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) ngatur métabolisme lipid
Ngatur métabolisme lipid
Tribestan gaduh pangaruh anu luar biasa dina métabolisme lipid anu beraksi dina tingkat sélulér anu béda.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) pikeun Hormon-balancing
Pangaruh Balancing Hormon
Tribestan ngarobih kasaimbangan hormonal sareng ngirangan hormon setrés dina awak.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) pikeun Relief Gejala Menopause
Ménopause Gejala Relief
Tribestan gaduh pangaruh anu nguntungkeun dina manifestasi vasomotor nalika ménopause alami sareng post-castration.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) pikeun Pangropéa Beurat
Pangropéa beurat
Tribestan ngabantosan ngajaga beurat séhat ku cara ningkatkeun produksi énergi supados anjeun ngaduruk langkung seueur kalori.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Ngaronjatkeun Massa Otot
Ngaronjatkeun massa otot
Tribestan ningkatkeun kakuatan otot, pertumbuhan, stamina & kakuatan sacara alami.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Ngaronjatkeun Kasenangan
Ngaronjatkeun Kasenangan
Tribestan mangrupakeun booster téstostéron anu relaxes otot sarta ngaronjatkeun aliran getih kana aurat duanana lalaki jeung awewe.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Ngalawan Diabetes
Gelut Diabetes
Tribestan sacara signifikan ngirangan glukosa getih, koléstérol total sareng koléstérol LDL.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Ngurangan Beureum & Wabah Kulit
Ngurangan Redness & Wabah Kulit
Tribestan mangrupikeun ubar anu saé pikeun peradangan, kemerahan kulit, jarawat sareng panyebaran kista.

Pamakéan & BAHAN

Candak Tribestan sakumaha anu dijelaskeun dina brosur ieu. Mun anjeun teu yakin, ngobrol dokter Anjeun atawa tukang ubar. Tablet dicandak sacara lisan saatos tuang.

Dosis pikeun turunna libido, peluh sareng infertility

Dina lalaki

Pikeun lalaki anu turunna libido, impotensi sareng infertilitas, dianjurkeun dosis tina 1-2 tablet 3 kali sapoé.

Durasi perlakuan: sahenteuna 90 dinten. Kursus perlakuan tiasa diulang dugi ka pangaruh terapi anu nyugemakeun.

Dina awéwé

Pikeun awéwé kalayan sterility éndokrin, dosis 1-2 tablet disarankeun 3 kali sapoé, dikaluarkeun ti 1 dugi ka 12 dinten tina siklus menstruasi. Kursus ieu tiasa diulang périodik dugi ka kakandungan.

Dina gangguan métabolisme lipid (dyslipoproteinemia)

Candak 2 tablet 3 kali sapoé.

Durasi perlakuan: sahenteuna 90 dinten.

Sindrom ménopausal sareng post-castration di awéwé

Candak 1-2 tablet 3 kali sapoé salila 60-90 poé. Saatos kaayaan ningkat, laun-laun ngalih kana dosis pangropéa - 2 tablet sadinten salami 1-2 taun.

Lamun nyokot leuwih ti jumlah Tribestan

Nepi ka ayeuna, teu aya kasus overdosis sareng Tribestan anu dititénan. Upami anjeun nyandak langkung seueur produk, konsultasi ka dokter. Upami diperlukeun, lavage gastric dipigawé sarta perlakuan symptomatic dibikeun.

Lamun poho nyandak Tribestan

Entong tuang dosis dobel kanggo dosis anu hilap.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan panggunaan produk ieu, tanyakeun ka dokter anjeun atanapi apotéker.

Panalungtikan Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris)

bahan

 

  • Bahan aktif: nyaéta ekstrak garing tina huntu nini tutuwuhan (Tributes terrestris herba extractum siccum (35-45: 1)) 250 mg (eusi saponin furostanol teu kurang ti 112.5 mg).
  • Bahan séjén nyaéta: selulosa microcrystalline; silika koloid, anhidrat; povidone K25; crospovidone, magnésium stearate; talc.
  • Komposisi palapis pilem: mesék coklat.
Tribestan mangrupikeun suplement OTC sareng sanés pangobatan