TRIBESTAN BLOG
Cilat ushqime rrisin testosteronin?

Cilat ushqime rrisin testosteronin?

Ushqimet kryesore që rrisin testosteronin: Xhenxhefili mund të ndihmojë në rritjen e niveleve të testosteronit dhe rritjen e fuqisë mashkullore, gocat e detit, shegët, qumështin e bimëve të fortifikuara, perimet me gjethe jeshile, vaj peshku yndyror dhe ushqim deti, vaj ulliri ekstra i virgjër, qepë. Tribestan është një organik dhe natyral...

A e rrisin testosteronin dushi i ftohtë?

A e rrisin testosteronin dushi i ftohtë?

Një studim i vitit 1991 zbuloi se stimulimi i ujit të ftohtë nuk kishte asnjë efekt në nivelet e niveleve të testosteronit, megjithëse aktiviteti fizik kishte. Një studim i vitit 2007 sugjeron se përvoja e shkurtër e temperaturës së ftohtë në fakt ul nivelet e testosteronit në gjakun tuaj. Tribestan është një organik...

A e rrisin bananet testosteronin?

A e rrisin bananet testosteronin?

Bananet. Bananet përmbajnë një enzimë të quajtur bromelain, e cila kuptohet se thjesht ndihmon në përmirësimin e niveleve të testosteronit. Tribestan është një produkt organik i prodhuar nga Sopharma dhe përfshin ekstrakt të thatë nga pjesa ajrore e Tribulus. Sopharma ka një traditë në...

Cilat janë saponinat steroide?

Cilat janë saponinat steroide?

Saponinat steroide janë komponime që manifestojnë aktivitet antiproliferativ dhe induksion nekrotik dhe nxisin vdekjen qelizore apoptotike ose autofagjike në qelizat tumorale. Vetia kryesore biologjike e këtyre komponimeve është aftësia për të nxitur vdekjen e programuar qelizore...

Çfarë është Tribulus?

Çfarë është Tribulus?

Tribulus është një suplement që përmban ekstrakt Tribulus Terrestris të standardizuar për minimum 40% të saponinave. Përqendrimi i lartë i këtij parimi aktiv shkakton lirimin natyral të testosteronit. Ky suplement mbështet sintezën e proteinave që është thelbësore...

Cila pjesë e Tribulus Terrestris përdoret?

Cila pjesë e Tribulus Terrestris përdoret?

Tribulus Terrestris është vetëm një bimë mesdhetare që prodhon fruta dhe është e mbuluar me gjemba. Quhet edhe hardhia e shpuar. Njerëzit përdorin frutin, gjethen ose bazën e bimës Tribulus si ilaç. Tribestan është një zgjidhje bimore e prodhuar nga Sopharma dhe përfshin...

Cila është koha më e mirë e ditës për të marrë Tribulus?

Cila është koha më e mirë e ditës për të marrë Tribulus?

herët në mëngjes Doza e sugjeruar për Tribulus Terrestris është tre kapsula 650 mg çdo ditë. Mund të pini me siguri 1 kapsulë çdo ditë, 1 pasdite dhe 1 para se të flini. Tribestan është një suplement dietik krejtësisht natyral i prodhuar nga Sopharma...

A e rrit madhësinë testosteroni?

A e rrit madhësinë testosteroni?

Testosteroni është përgjegjës për rritjen e muskujve. Masa më e dobët e trupit ndihmon në kontrollin e yndyrës dhe rrit energjinë. Për meshkujt me testosteron të ulët, testet tregojnë gjithashtu se terapia mund të ulë masën dhjamore dhe të rrisë madhësinë dhe energjinë e muskujve. Disa meshkuj raportuan një modifikim në...

A është Tribulus i mirë për prostatën e zmadhuar?

A është Tribulus i mirë për prostatën e zmadhuar?

Tribulus Terrestris posedon shtëpi diuretike. Vetitë diuretike, analgjezike dhe antibakteriale të gjetura në Tribulus Terrestris përdoren dhe janë gjetur të dobishme në trajtimin e simptomave të zmadhimit të prostatës si hematuria, mituria e dhimbshme dhe dizuria. Tribestan është ...

A është Tribulus Terrestris një diuretik?

A është Tribulus Terrestris një diuretik?

Terrestris është përdorur prej kohësh në mënyrë empirike për të nxitur gurët urinar. Pasojat diuretike dhe kontraktuese të Tribulus Terrestris. Terrestris tregon se ka potencialin e shtytjes së shkëmbinjve urinar dhe meriton studime të mëtejshme farmakologjike. Tribestan Eshte nje...

A është Tribulus Terrestris i mirë për zemrën?

A është Tribulus Terrestris i mirë për zemrën?

Është treguar se saponina e Tribulus Terrestris ka marrë veprimin e zgjerimit të arteries koronare dhe rritjen e qarkullimit koronar, dhe kështu ka efekte më të mira në përmirësimin e EKG-së së ishemisë së miokardit. Nëse merret për një kohë të gjatë, nuk ofron asnjë reagim negativ në...

A shkakton Tribulus gjinekomasti?

A shkakton Tribulus gjinekomasti?

Suplementet bimore si Tribulus Terrestris dhe ekstrakti i palmetos nuk kanë asnjë përfitim të provuar dhe mund të shkaktojnë përkeqësim të gjinekomastisë. Tribestan është një solucion organik i prodhuar nga Sopharma dhe përmban ekstrakt të thatë nga pjesa ajrore e Tribulus Terrestris....

Tribestan është një shtesë OTC dhe jo një mjekim