Tribestan minangka suplemen OTC lan dudu obat
100% Natural
Tribulus Terrestris Bulgaria

Ati-ati karo palsu sing mbebayani!
Tuku ONLY Tribestan asli saka Sopharma!

Tribestan saka sopharma
Tribestan minangka produk tanduran sing diprodhuksi dening Sopharma lan ngemot ekstrak garing saka bagian udara Tribulus Terrestris.

Sopharma duwe tradhisi ing produk OTC saka ekstrak herbal alami lan Tribestan minangka conto liyane saka siklus manufaktur lengkap lan pangembangan ing Sopharma, nuduhake panggunaan lan sinergi saka macem-macem kapasitas lan kabisan.

Tribestan minangka booster testosteron nyata lan mbantu nambah libido, ngrangsang fungsi sistem reproduksi, lan nambah kekuatan lan durasi ereksi. Uga duwe efek sing migunani ing metabolisme lipid, duwe efek keseimbangan hormon lan nyuda gejala menopause ing wanita.

Tribestan digunakake kanggo perawatan kompleks libido kurang, impotensi (kelemahan seksual), infertilitas lanang, ing kelainan metabolisme lipid (dyslipoproteinemia), kanggo total kolesterol lan nyuda lipoprotein kapadhetan rendah. Iki uga digunakake kanggo nyuda manifestasi neurovegetative lan neuropsychic sing ditandhani ing wanita kanthi sindrom climacteric lan post castration (kondisi sawise ngilangi ovarium).

Steroid anabolik ing Tribestan uga bisa nambani penyakit sing nimbulaké mundhut otot, kayata kanker lan AIDS. Akeh atlit lan binaragawan nggunakake steroid anabolik kanggo nambah kinerja utawa nambah tampilan fisik.

Logo Tribestan
Tribestan 250 mg (60 tablet)
Tribulus Terrestris Bulgaria
Tribulus Terrestris Bulgaria
Lokasi unik Bulgaria lan iklim luar biasa nggawe lingkungan khusus kanggo eksistensi akeh spesies tanduran. Iki ndadekake alam Bulgaria minangka sumber sing migunani kanggo salah sawijining macem-macem jamu sing paling sugih. Akeh tanduran lan jamu iki digunakake ing medicine tradisional lan modern, nanging Tribulus Terrestris sing Highly sought sawise donya.

Tribulus Terrestris Bulgaria dikenal kanthi akeh sifat migunani sing digandhengake karo obat-obatan rakyat. Ing dekade anyar, iku salah siji saka sawetara Jamu gadhahanipun elit suplemen nutrisi. Iku tradisional dikenali minangka energi lan nyurung testosteron kanggo lanang lan wadon. Riset nglaporake efek ningkatake keseimbangan hormon, libido, stamina lan sifat antibakteri / antivirus.

Wiwit Tribulus Terrestris nggampangake bangunan massa otot liwat efek anabolik sawijining, steroid anabolik iki (steroid anabolik-Androgenic) sing digunakake digunakake dening Bodybuilders minangka tambahan dietary lan wis dadi salah siji saka tambahan olahraga paling populer.

Keuntungan Unik Tribestan
100% Bulgaria Tribulus Terrestris
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) kanggo Kinerja Atletik
Performance Athletic
steroid anabolik ing Tribestan sing hard kanggo ngalahake lan banget populer ing antarane atlit.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Ngapikake Kesuburan
Mbenakake Kesuburan
Tribestan nambah produksi hormon seks lan ningkatake sistem reproduksi loro jender.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Nambah Libido & Kekuwatan Fisik
Nambah Libido & Kekuwatan Fisik
Tribestan minangka aphrodisiac kuat sing ngrangsang libido ing pria lan wanita.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Ningkatake Fungsi Seksual
Ningkatake Fungsi Seksual
Tribestan wis digunakake kanggo nambani disfungsi seksual, kayata impotensi lan libido kurang.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Ngatur Metabolisme Lipid
Ngatur Metabolisme Lipid
Tribestan duweni efek sing luar biasa ing metabolisme lipid sing tumindak ing tingkat sel sing beda.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) kanggo Hormon-Balancing
Efek Balancing Hormon
Tribestan ngowahi keseimbangan hormonal lan nyuda hormon stres ing awak.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) kanggo Relief Gejala Menopause
Relief Gejala Menopause
Tribestan duweni efek sing apik ing manifestasi vasomotor sajrone menopause alami lan post-castration.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) kanggo Bobot Maintenance
Bobot Maintenance
Tribestan mbantu njaga bobot sing sehat kanthi nambah produksi energi supaya sampeyan bisa ngobong kalori luwih akeh.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Nambah massa otot
Nambah Massa Otot
Tribestan nambah kekuatan otot, wutah, stamina & kekuwatan kanthi cara alami.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Nambah Kesenengan
Nambah Kesenengan
Tribestan minangka booster testosteron sing relaxes otot lan nambah aliran getih menyang kelamin lanang lan wadon.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Nglawan Diabetes
Gelut Diabetes
Tribestan sacara signifikan nyuda glukosa getih, kolesterol total lan kolesterol LDL.
Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris) Nyuda Redness & Wabah Kulit
Nyuda Redness & Wabah Kulit
Tribestan minangka obat sing apik kanggo inflamasi, abang kulit, kukul lan jerawat kistik.

PENGGUNAAN & BAHAN

Njupuk Tribestan kaya sing diterangake ing leaflet iki. Yen sampeyan ora yakin, guneman menyang dhokter utawa apoteker. Tablet dijupuk kanthi lisan sawise mangan.

Dosis kanggo nyuda libido, impotensi lan ora subur

Ing wong lanang

Kanggo pria sing nyuda libido, impotensi lan infertilitas, dianjurake dosis 1-2 tablet 3 kali dina.

Duration saka perawatan: paling 90 dina. Kursus perawatan bisa diulang nganti efek terapeutik sing memuaskan.

Ing wanita

Ing wanita kanthi sterilitas endokrin, dosis 1-2 tablet disaranake 3 kali dina, diterbitake saka 1 nganti 12 dina siklus menstruasi. Kursus iki bisa diulang sacara periodik nganti meteng.

Ing kelainan metabolisme lipid (dyslipoproteinemia)

Njupuk 2 tablet 3 kaping dina.

Duration saka perawatan: paling 90 dina.

Sindrom menopause lan post-castration ing wanita

Njupuk 1-2 tablet 3 kali dina kanggo 60-90 dina. Sawise kondhisi saya apik, mboko sithik ngalih menyang dosis pangopènan - 2 tablet saben dina kanggo 1-2 taun.

Yen sampeyan njupuk luwih saka jumlah Tribestan

Nganti saiki, ora ana kasus overdosis karo Tribestan sing diamati. Yen sampeyan njupuk luwih saka produk, takon dhokter. Yen perlu, lavage lambung ditindakake lan perawatan gejala diwenehake.

Yen sampeyan lali njupuk Tribestan

Aja njupuk dosis kaping pindho kanggo nggawe dosis sing lali.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan panggunaan produk iki, takon dhokter utawa apoteker.

Riset Tribestan (Bulgaria Tribulus Terrestris)

Úa

 

  • Bahan aktif: yaiku ekstrak garing saka untu eyang tanduran (Tributes terrestris herba extractum siccum (35-45: 1)) 250 mg (isi saponin furostanol ora kurang saka 112.5 mg).
  • Bahan liyane yaiku: selulosa microcrystalline; silika koloid, anhidrat; povidone K25; crospovidone, magnesium stearate; talc.
  • Komposisi lapisan film: kulit coklat.
Tribestan minangka suplemen OTC lan dudu obat